12 Ιαν 2016

Ευκολότερη η μετάβαση από το iOS στο Android

http://klcpcsolutions.blogspot.gr/
H Apple, κάτω από τις σχετικές πιέσεις, φέρεται διατεθειμένη να δώσει εργαλεία εύκολης μετάβασης των χρηστών iOS προς Android συσκευές.

Μετά από τις πιέσεις τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η Apple θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να μπορεί να μεταφέρει με ευκολία ο κάθε χρήστης τα δεδομένα του από ένα iOS κινητό ή tablet σε μία συσκευή με λειτουργικό Android.
Ήδη, η Apple έχει δημιουργήσει ένα app με το όνομα Move to iOS, το οποίο και διευκολύνει την μετάβαση από το Android οικοσύστημα προς το iOS. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple σημείωσε ότι το 30% των χρηστών που ήρθαν στο iOS έχουν έρθει από το Android.

Η Apple έχει διαψεύσει τις φήμες που τη θέλουν να ετοιμάζει ένα τέτοιο app, σύμφωνα με το Verge. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η Telegraph, η οποία και έφερε στο φως της δημοσιότητας το ότι η Apple ετοιμάζει μία εφαρμογή Move to Android, τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στην Ευρώπη άσκησαν πιέσεις στην Apple προκειμένου να βοηθήσει τους συνδρομητές τους που θέλουν να κάνουν την μετάβαση από ένα iPhone σε ένα μοντέλο με λειτουργικό σύστημα Android.

Ο σκοπός είναι να μπορούν να μεταφερθούν τόσο οι επαφές, όσο και τα μηνύματα, η μουσική και οι φωτογραφίες από το ένα κινητό στο άλλο. Πηγή: pestaola.gr